SVEFAB söker nu en erfaren och trygg drifttekniker med ett stort tekniskt intresse och kunnande!

Vi söker dig som har en dokumenterad yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift och flera års erfarenhet av fastighetsskötsel samt mycket god kännedom om fastigheters tekniska system. Det är ett krav att du har kompetens inom styr- och reglerteknik. I ditt uppdrag som drifttekniker kommer du att arbeta med löpande tillsyn, värme- och ventilationsanläggningar samt drift och underhåll. Du kommer även arbeta med felavhjälpande underhåll, driftoptimering samt vara teknisk support och stöd till de övriga avdelningarna. Därmed är det även starkt meriterande om du har tidigare vana att självständigt hantera inkommande felanmälningar, kundkontakt samt driftoptimering.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med möjlighet att utveckla en bred kompetens inom arbetsområdet. Hos SVEFAB är vi ett starkt team som arbetar tillsammans och vi välkomnar alltid förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet ytterligare, och vi uppmanar alla våra medarbetare att engagera sig och hitta nya vägar för att ge våra kunder ännu bättre service.

Vi tror att du är en trygg och erfaren person med ett stort tekniskt intresse och kunnande. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter, är ansvarsfull, strukturerad, serviceinriktad och van att ta beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta, har en god kommunikativ förmåga och ett trevligt bemötande både till kollegor samt kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav eftersom du kommer att behöva kunna röra dig mellan våra olika kunders fastigheter.

Se länk till ansökan nedan:

https://svefab.teamtailor.com/jobs/2516724-svefab-soker-drifttekniker

Vi ser fram emot din ansökan!