Om SVEFAB® – Fastighetsförvaltare

Sedan starten 2001 har företaget både växt i storlek och utvecklat förvaltningen. Vi hjälper kommun, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt inom fastighetsskötsel. SVEFAB har i dag cirka 60 anställda och omsättningen har de senaste åren legat stabilt runt 100 mkr per år. Vi har vårt huvudkontor i Täby samt ett flertal platskontor i Mälardalen; Solna, Sigtuna och Norrtälje.

 

SVEFAB är kvalitet- och miljöcertifierat enligt ISO 9001-ISO 14001.

SVEFABs kunder är kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar t ex kulturfastigheter, kontor, skolor och bostäder. Vi vill vara er samarbetspartner liten som stor aktör. Personligt engagemang är en självklarhet för oss.

Kennie Utas Viklund

Kennie Utas Viklund

VD

Tel: 020-544 022
E-post: Kennie.UtasViklund@svefab.com

Stefan Edin

Stefan Edin

Förvaltare Solna

Tel: 020-544 022
E-post: stefan.edin@svefab.com

Carina Lundholm

Carina Lundholm

Avdelningschef städ

Tel: 020-544 022
E-post: carina.lundholm@svefab.com

Anders Bergström

Anders Bergström

Platschef elavdelning

Tel: 020-544 022
E-post: Anders.Bergström@svefab.com

Emma Schmidt Lyrberg

Emma Schmidt Lyrberg

Förvaltare Sigtuna

Tel: 020-544 022
E-post: emma.schmidt-lyrberg@svefab.com

Anders Cnattingius

Anders Cnattingius

Avdelningschef markskötsel

Tel: 020-544 022
E-post: anders.cnattingius@svefab.com

Ove Humell

Ove Humell

Förvaltare

Tel: 020-544 022
E-post: ove.humell@svefab.com

Vi förvaltar privata och kommunala fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

SVEFABs kunder är kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar t ex kulturfastigheter, kontor, skolor och bostäder. Vi vill vara din samarbetspartner oavsett om du är en liten eller stor aktör. Personligt engagemang är en självklarhet för oss och vi har välutbildad skicklig personal där din fastighet är i trygga händer.

Ekonomisk, administrativ & teknisk fastighetsförvaltning i Storstockholm och Mälardalen

SVEFAB levererar långsiktiga förvaltningsåtgärder inom tre delar, såsom administrativ förvaltning av fastigheter samt ekonomiskt förvaltning av fastigheter samt tekniskt förvaltning av fastigheter. Vi garanterar kostnadseffektiva åtgärder där fokus ligger på bra miljöval och hög kvalitet. Oavsett om du behöver hjälp med energioptimering, markskötsel/snöröjning, teknikavdelning, OVK-besiktningar, projektledning inför ombyggnader, lokalvård, fastbränsleanläggningar, el-service, ekonomisk förvaltning eller driftjour där vi snabbt åtgärdar de fel som uppstår, så är vi din trygga och stabila fastighetsförvaltning.