Om SVEFAB – Fastighetsförvaltning

Sedan starten 2001 har SVEFAB både växt i storlek och utvecklat förvaltningen. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommuner med allt inom fastighetsförvaltning. SVEFAB har i dag cirka 40 st anställda och omsättningen har de senaste åren legat stabilt runt 130 mkr per år. Vi har vårt huvudkontor i Täby samt ett flertal platskontor i Mälardalen.

 

SVEFAB är kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi förvaltar privata och kommunala fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

SVEFABs kunder är kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar bland annat bostäder, kulturfastigheter, kontor och skolor. Vi vill vara din samarbetspartner oavsett om du är en liten eller stor aktör. Personligt engagemang är en självklarhet för oss och vi har erfarna förvaltare och tekniker så att er fastighet är i trygga händer.

Teknisk-, ekonomisk- och administrativ fastighetsförvaltning i Mälardalen

SVEFAB garanterar kostnadseffektiva åtgärder där fokus ligger på bra miljöval och hög kvalitet. Oavsett om ni behöver hjälp med fastighetsskötsel, el-service, utemiljö, lokalvård, driftjour, energioptimering, projektledning inför ombyggnation eller ekonomisk förvaltning så är vi din trygga och stabila fastighetsförvaltare.