Hem » Våra tjänster » Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning

Med en trygg ekonomisk förvaltning sparar ni både tid och underlättar ert arbete. Vi har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar samt fastighetsbolag. Med oss får ni en effektiv ekonomisk förvaltning som är bekymmersfri, och genom ett noggrant arbete kan oförutsedda avgifter undvikas. Vi säkerställer bland annat att bokföring, årsredovisning, deklaration, fakturahantering, hyresavisering, köhantering, bokslut etc fungerar professionellt och tryggt. Som kund hos oss får du alltid en personlig kontakt som stöttar just er förening. Vi vet att alla kunder har olika förutsättningar och oavsett vilken hjälp ni behöver har vi såväl kunskapen som erfarenheten, och vi anpassar oss efter era specifika behov.

Grunden i vår ekonomiska förvaltning är vår digitala portal där ni kan hantera många ärenden själva, samt hittar information samlad på ett ställe. Tryggt, smidigt och enkelt!

Tveka inte att kontakta oss om ni önskar hjälp med den ekonomiska förvaltningen i er bostadsrättsförening eller fastighetsbolag. 

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Skicka offertförfrågan Se kontaktinformation