Hem » Våra tjänster

Våra tjänster

SVEFAB har sitt huvudkontor beläget i Täby och ett platskontor i Arlandastad, samt mindre lokaler runt om i Mälardalen. Vi förvaltar fastigheter både för kommuner, bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare och är väl förtrogna med allt från nyproduktion till ett äldre fastighetsbestånd.
Här nedan presenteras våra olika förvaltningsområden. Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer om våra tjänster.

Kundservice

Vår kundservice är en viktig del av verksamheten, och vår vision är att skapa en exceptionellt bra kundupplevelse vid varje kundkontakt. För att uppnå detta anser vi att det är viktigt att vi finns tillgängliga via flera kanaler, har snabba svarstider, är inlyssnande och förstår kundernas behov samt får dem att känna sig prioriterade.

Läs mer

Teknisk förvaltning

Grunden i att förvalta en fastighet är den tekniska förvaltningen. SVEFABs förvaltare och tekniker besitter den kompetens och erfarenhet som krävs för att på bästa sätt ta hand om er fastighet. De ansvarar bland annat för tillsyn, skötsel, underhåll, drift och löpande ärendehantering av er fastighet och dess tekniska system.

Läs mer

Ekonomisk förvaltning

Med en effektiv och trygg ekonomisk förvaltning sparar ni tid och underlättar ert arbete. Vi säkerställer att bokföring, redovisning, hyresavisering, fakturahantering, bokslut etc fungerar professionellt och säkert. Oavsett vilken hjälp ni behöver har vi såväl kunskapen som erfarenheten, och vi anpassar oss efter era specifika behov samt önskemål.

Läs mer

Utemiljö

En välskött fastighet och omgivande trädgård och gräsmattor skapar ett inbjudande och trivsamt helhetsintryck. Vi på SVEFAB har bred kunskap samt gedigen erfarenhet inom markskötsel och hos oss hittar ni ett brett utbud av tjänster för alla utomhusytor. Under vintertid kan vi även hjälpa er med snöröjning och halkbekämpning.

Läs mer

Elavdelning

Säkerställ en trygg fastighet med förstklassig elservice. Våra elektriker är auktoriserade och har gedigen erfarenhet av elinstallationer. Vi är specialiserade på installation av belysning, reparationer etc. Oavsett om det är rutinmässiga serviceärenden eller större projekt ni är i behov av så hjälper vi er med detta.

Läs mer

Lokalvård

SVEFAB erbjuder trapphusstädning, grovstädning och lägenhetsstädning av högsta kvalitet i er fastighet. Vi är övertygade om att rena och välvårdade fastigheter är inbjudande och bidrar till en hög trivsel. Då vi vet att behoven kan variera mellan olika fastigheter, så anpassar vi avtalet efter era specifika behov och önskemål. 

Läs mer

Projekt & Entreprenader

Vi på SVEFAB kan hjälpa er både vid mindre och större ombyggnationer så som renovering av trapphus, innegårdar, tvättstugor etc. Med oss får ni en pålitlig och professionell byggprojektledning som ser till att jobbet blir gjort. Byggprojektledaren finns på plats från det att ni planerar projektet tills dess att det är slutbesiktigat och godkänt.

Läs mer

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Skicka offertförfrågan Se kontaktinformation