Var med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning

 

Påverka samhället i en positiv riktning tillsammans med oss

Vill du arbeta med framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med ett engagerat team?
SVEFAB (Svealands Fastighetsteknik AB) är ett medelstort och stabilt fastighetsbolag som sedan starten år 2001 varit i ständig tillväxt.

På SVEFAB arbetar vi med teknisk-, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Täby och vi har även ett platskontor i Arlandastad, samt mindre lokaler runt om i Mälardalen. Med cirka 40 st anställda och en årlig omsättning på omkring 150 mkr, får du chansen att utveckla företaget vidare tillsammans med oss. Här tar vi hand om både bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och stora kommuner där vi bland annat utför fastighetsskötsel, driftteknik, el-arbeten, energioptimering, lokalvård, markskötsel, snöröjning och ekonomisk förvaltning.

Vår affärsidé är att bevara värden för framtiden genom att utföra kvalitetssäkrad teknisk-, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Kvalitetssäkrad innebär att vi utför arbetet i enlighet med kundens kravspecifikation, enligt god branschstandard och i enlighet med SVEFABs rutiner.

SVEFAB som arbetsplats

Här får du ett varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor, där vi uppmuntrar utveckling och engagemang. Med positiv attityd och stor arbetsglädje hittar vi de främsta lösningarna för våra kunder.

Hos SVEFAB kan alla anställda nå sin fulla potential där vi har genomarbetade rutiner för att spara energi till en effektiv och trivsam arbetssituation. Vi vill påverka samhället i en positiv riktning genom ett suveränt förvaltningsarbete, och för att kunna göra detta ser vi till att alla våra anställda har sunda arbetsförhållanden där trivselfaktorn är hög.

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Skicka offertförfrågan Se kontaktinformation