Elavdelning – Fastighetsägare

Vi utför allt från mindre reparationer till större entreprenader, avseende nyinstallationer, underhåll och service i er fastighet. Med SVEFAB:s elservice får du tillgång till förstklassig hjälp, som skapar en säker och trygg fastighet. Vi utför bland annat installation av laddstolpar, installation av belysning, rot-arbeten, värme, om- och tillbyggnader, konvertering till LED samt rutinmässiga servicearbeten. Våra elektriker har alla gedigna kunskaper och erfarenheter av elinstallationer. SVEFAB erbjuder elservice av fastigheter i Stockholm och Mälardalen. För våra privatkunder erbjuder vi självklart ROT-avdrag.

El-service av fastighet 

En väl fungerande fastighet innebär att många olika områden behöver skötas väl, inte minst den elektrisk delen. SVEFAB har hög kompetens inom el och ser till så att du har en säker fastighet med optimal funktion. Genom ett regelbundet underhållsarbete, så riskeras inga onödiga elektriska problem, vilket kan bli en kostsam och besvärlig historia.

Vår elavdelning anpassar serviceavtalet efter fastighetens behov 

Ett serviceavtal kan se olika ut beroende på vilken hjälp fastigheten är i behov av. Vi på SVEFAB hjälper dig med all sorts elektrisk hjälp oavsett storlek på fastigheten. Vi prioriterar alltid våra kunder när akuta problem uppstår och åtgärdar elektriska fel snabbt och effektivt. Med SVEFAB:s elavdelning för fastighetsägare får du tillgång till gedigen kompetens, som bidrar till en säker fastighet.

    Fastighetsägare | Kontaktformuläret