Kontakt – Fastighetsförvaltning i Sigtuna

Maskingatan 3
195 60 Arlandastad

Tel: 020-544 022
E-post: info@svefab.com

  Kontaktformulär | Sigtuna


  Välkommen att kontakta SVEFABs fastighetsförvaltning i Sigtuna. Oavsett om ni behöver teknisk-, administrativ- eller ekonomisk förvaltning så är vi till er hjälp.
  Vi kan bistå med teknisk support inkluderat fastighetsskötsel med tillsyn/skötsel samt felavhjälpande åtgärder, markarbete, lokalvård samt projektledning i samband med tillbyggnader och reparationer. Administrativ förvaltning innebär att vi bland annat tar emot felanmälan och annat som rör administration. Vi hjälper er även med tjänster som rör ekonomi såsom exempelvis hyresaviseringar etc.

  Kostnadseffektiv komplett service för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

  SVEFAB erbjuder kostnadseffektiv fullservice för kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar där vi utgår från långsiktiga förvaltningsåtgärder med fokus på miljö och kvalitet. Vi har medarbetare i Mälardalen där Sigtuna är ett av våra lokala kontor. Vi befinner oss nära våra kunder, vilket bidrar till att vi snabbt kan leverera våra tjänster och ha en stor tillgänglighet. Vi har även en driftjour, redo till er tjänst även utanför ordinarie arbetstid.

  Kontakta oss i Sigtuna för kvalitetssäkrad fastighetsförvaltning

  Vår fastighetsförvaltning i Sigtuna har erfaren personal som garanterar en kvalitetssäkrad fastighetsservice. SVEFAB utgår från kundens perspektiv och önskemål. Vi är måna om att alla våra kunder ska vara nöjda och har utvecklat optimala rutiner för att all fastighetsservice skall skötas på bästa sätt. I kontaktformuläret kan du beskriva ditt ärende så återkopplar vi till dig så snart som möjligt. Du kan givetvis även kontakta oss på telefon 020 544 022. Varmt välkommen!