Administration för bostadsrättsföreningar 

Bra service till hyresgästerna går via en väl fungerande administration. Vi tillhandahåller alla de administrativa tjänster er fastighet kan behöva, som t ex:

 • Felanmälan via telefon eller internet
 • kundservice
 • växeltelefonist
 • nyckelhantering

  Bostadsrättsförening | Kontaktformuläret

  Administrativ service frigör tid och arbete för bostadsrättsägaren 

  Vi på SVEFAB vet hur tidskrävande det kan vara att utföra pappersarbete. Därför erbjuder vi administrativa tjänster för bostadsrättsföreningar. Vi underlättar ert arbete och frigör tid och kan hantera såväl helheten som specifika delar. SVEFAB:s administrativa förvaltning skräddarsyr alltid lösningar så att de ska passa bostadsrättens behov.

  SVEFAB har stor kompetens inom pappersarbete 

  Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom administrativ service för bostadsrätter, där du kan känna dig helt trygg med att vi utför arbetet professionellt och med största omsorg. Oavsett om du behöver akut hjälp eller regelbunden skötsel av administration, så prioriterar vi alltid våra kunder snabbt och effektivt. Har du specifika önskemål eller frågor, vänligen kontakta oss – vi hjälper dig.

  Heltäckande förvaltning som erbjuder administration 

  Administration för bostadsrätter inkluderar bland annat tjänster som rör de hyresgästrelaterade frågorna. Det kan handla om kundservice, växeltelefonist och nyckelhantering etcetera.

  SVEFAB erbjuder en heltäckande förvaltning, där vi kan bistå våra kunder med underhållstrategier för bostadsrättens hela livscykel, där den administrativa delen ingår som en viktig del av verksamheten. Att ha en väl fungerande administration underlättar ditt vardagliga arbete. Vi utför administrativt förvaltningsarbete i Storstockholm och Mälardalen och har egen personal med gedigen kunskap och erfarenhet, där fel avhjälpes snabbt och effektivt.