Administration för bostadsrättsföreningar 

Bra service till hyresgäster och bostadsrättsinnehavare går via en väl fungerande administration. Vi tillhandahåller alla de administrativa tjänster er fastighet kan behöva t.ex:

 • Felanmälan via telefon, mejl och vår hemsida
 • Kundservice
 • Växeltelefonist
 • Nyckelhantering

  Bostadsrättsförening | Kontaktformuläret

  Administrativ service frigör tid och arbete för bostadsrättsägaren 

  Vi på SVEFAB vet hur tidskrävande det kan vara att utföra administrativt arbete. Därför erbjuder vi administrativa tjänster för bostadsrättsföreningar. Vi underlättar ert arbete och frigör tid och kan hantera såväl helheten som specifika delar. SVEFABs administrativa förvaltning skräddarsyr alltid lösningar så att de skall passa bostadsrättens behov.

  SVEFAB har stor kompetens inom administration 

  Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom administrativ service för bostadsrätter där ni kan känna er trygga med att vi utför arbetet professionellt och med största omsorg. Oavsett om ni behöver akut hjälp eller regelbunden skötsel av administration så prioriterar vi alltid våra kunder snabbt och effektivt. Har ni specifika önskemål eller frågor, vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

  Heltäckande förvaltning som erbjuder administration 

  Administration för bostadsrätter inkluderar bland annat tjänster som rör de boenderelaterade frågorna. Det kan handla om kundservice, växeltelefonist, nyckelhantering etc.

  SVEFAB erbjuder en heltäckande förvaltning där vi kan bistå våra kunder med underhållstrategier för bostadsrättens hela livscykel där den administrativa delen ingår som en viktig del av verksamheten. Att ha en väl fungerande administration underlättar ert vardagliga arbete. Vi utför administrativt förvaltningsarbete i Mälardalen och har egen personal med gedigen erfarenhet och kunskap där fel avhjälpes snabbt och effektivt.