Elavdelning – Bostadsrättsförening

Vi på SVEFAB erbjuder elektrisk service av bostadsrättsföreningar, vilket underlättar arbetet för dig som fastighetsägare. Vi utför nyinstallationer, underhåll och akut elservice oavsett storlek på fastigheten.

    Bostadsrättsförening | Kontaktformuläret

    Elservice i bostadsrätter – Stockholm och Mälardalen 

    Skapa en säker och trygg bostadsrätt med förstklassig elservice. Våra elektriker är auktoriserade och har gedigen erfarenhet av elinstallationer, med verksamhet i Stockholm och Mälardalen. Vi är specialiserade på rot-arbeten, värme, installation av belysning, reparationer och stambyten etcetera. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor – vi hittar den lösning som passar dig bäst. Oavsett om det är rutinmässiga servicearbeten eller akut hjälp du är i behov av, så kan vi bistå dig med det.

    Service med el för bostadsrätter 

    För att få en väl fungerande bostadsrätt, så behöver elektriciteten hanteras på rätt sätt och med SVEFAB:s elservice får du ett underhållsarbete som utförs både regelbundet och vid akuta behov. Serviceavtalen kan anpassas så att de passar just din bostadsrätt och vi erbjuder tjänster oavsett storlek på fastigheten. SVEFAB har gedigen kompetens inom el och ser till så att du har en säker fastighet med fungerande elektricitet. När akuta problem uppstår bland våra kunder, så åtgärdar vi dem snabbt och effektivt.