Kontakt – Fastighetsservice i Täby

Propellervägen 6B
183 62 Täby

Box 2903, 187 29 Täby

Tel: 020-544 022
Fax: 08-544 022 79
E-post: info@svefab.com

  Kontaktformulär | Åkersberga


  Här kan du fylla i vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med SVEFABs fastighetsservice i Täby. SVEFABs fastighetsservice sträcker sig från Storstockholm till hela Mälardalen och erbjuder snabb och bra service till alla våra kunder.

  Teknisk, administrativ och ekonomisk fastighetsförvaltning

  Vi erbjuder fullservice och tar hand om allt från teknisk, ekonomisk till administrativ fastighetsförvaltning i bland annat Täby. Teknisk förvaltning innebär städ, markarbete, påbyggnad av fastigheter, tillsyn, felavhjälpande underhåll samt skötsel av fastighetsdriften. Administrativ- och ekonomisk förvaltning inbegriper bland annat att vi tar emot felanmälningar, sköter uppdragsgivarens hyresaviseringar, har hand om kundservice gentemot hyresgäster samt att vi bemannar kundernas telefonväxel om så önskas.

  Kontakta SVEFABs fastighetsservice i Täby för en kvalitetssäker fullservice

  Tveka inte att kontakta SVEFAB i Täby – vår skickliga personal hjälper dig. Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret, så ser vi till att du får svar på alla dina frågor samt hjälp med den fastighetsservice du önskar. Vi utgår alltid från kundens perspektiv och behov för att garantera en kvalitetssäker service till alla våra kunder. Oavsett om du är en liten eller stor aktör så finns vi till din tjänst. Våra kunder är både kommunala och privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.