Kunskapsbank

Utforska SVEFABs kunskapsbank med smarta gör-det-själv-artiklar och tips för hemmafixaren. Hur rensar jag bäst avloppet? Vad krävs för att byta säkring när en propp har gått? Vi guidar dig till en lättare vardag om oturen skulle vara framme. Tveka dock inte att kontakta oss om du önskar hjälp med detta.

OVK

OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll och är viktigt för att människor ska få en hälsosam inomhusmiljö. Utforka här våra artiklar gällande vilka krav och regler som gäller och vad som är bra att tänka på. Vi på SVEFAB har svaren du söker när det är dags att kontrollera ventilationen.

SVEFABs kontor med växeltelefonist

AVLOPP

Utforska våra artiklar där vi på SVEFAB guidar dig hur du går tillväga när du behöver rensa avloppet i duschen eller får stopp i toaletten.

SVEFABs kontor med växeltelefonist

SÄKRINGAR

Säkringar är en viktig del för att elen ska fungera korrekt i bostäder och fastigheter. Men vad gör man när en säkring har gått? Och när ska man byta proppskåp? Utforska våra artiklar där vi på SVEFAB guidar dig i det du behöver veta om säkringar.

EKONOMISK FÖRVALTNING

Ekonomisk förvaltning går ut på att underhålla och utveckla fastighetens ekonomi på ett tryggt och långsiktigt sätt. Med ekonomisk förvaltning får du helt enkelt ordning på ekonomin.