Kontakt – Fastighetsservice i Storstockholm & Mälardalen

Klicka på det platskontor som ligger närmast dig, så öppnas ett kontaktformulär. SVEFAB erbjuder fastighetsservice i Storstockholm och Mälardalen och du hittar våra lokala kontor i Åkersberga, Norrtälje, Sigtuna och Solna.

SVEFAB erbjuder fullservice till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

SVEFAB tillhandahåller fullservice för kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi tar hand om fastighetsservice på exempelvis kontor, kulturfastigheter, skolor och bostäder. Det spelar ingen roll om det är en liten eller stor aktör; vi är din stabila samarbetspartner oavsett storlek på fastigheten.

Kontakta SVEFAB för en kvalitetssäkrad fastighetsservice

SVEFAB bedriver en kvalitetssäkrad teknisk, administrativ och ekonomisk fastighetsförvaltning i Storstockholm och Mälardalen. Vi sköter bland annat markskötsel/snöröjning, lokalvård och underhåll av ventilationsanläggningar.

Vi utgår från kundens perspektiv och erbjuder snabb och bra service

För en kvalitetssäker fastighetsservice, så utgår vi alltid från kundens perspektiv och behov. Vi garanterar en kompetent, tillgänglig och samarbetsvänlig service till alla våra kunder. Välkommen att kontakta oss och beskriv vilket ärende du vill ha hjälp med eller om du har några frågor om vår verksamhet. Vi ser alltid till så att du får snabb och bra service och är din trygga samarbetspartner att luta sig mot för när du önskar en optimal skötsel av fastigheten.