Trappstädning i Uppsala

Söker du trappstädning i Uppsala?

Låt oss på SVEFAB städa trapporna snabbt och effektivt. Vi erbjuder högkvalitativ trappstädning för både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm och Mälardalen med omnejd. Du får en bekymmersfri förvaltning som lyssnar på dig och dubbelkollar en extra gång att trappor och närliggande utrymmen är skinande rena. Kontakta oss så berättar vi mer.

Effektiv trappstädning i Uppsala som ger fräscha fastigheter

SVEFAB har 20 års erfarenhet av fastighetsskötsel, det gör oss till ett tryggt val för dig som söker trappstädning i Uppsala. Önskar du ordentlig trapprengöring varje vecka eller endast någon gång då och då? Vi löser det! 

Vi ställer tuffa krav på att de rengöringsmedel som används ska vara miljövänliga och effektiva – så att du får en fräsch, ren och välvårdad fastighet som bidrar till hög trivsel. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning efter dina önskemål. Du kan välja att få trappstädning med exempelvis:

  • rengöring av speglar och glaspartier
  • rengöring av trappräcken och hiss.
  • sopning och dammsugning av golv
  • avtorkning av fönsterbrädor och armaturer

Är du fastighetsägare och söker trappstädning i Uppsala?

För fastighetsägare i Uppsala kan vi erbjuda trappstädning som sparar tid och underlättar arbetet med fastighetsmiljön. Efter många år i branschen vet vi hur behoven kan skifta mellan olika fastigheter. Våra städtjänster kan anpassas efter fastighetens storlek och hur många som rör sig i trappuppgången. Läs mer om vår trappstädning för fastighetsägare på SVEFAB:s hemsida här. 

Trappstädning i Uppsala för bostadsrättsföreningar

Är ni en BRF som söker trappstädning i Uppsala? Med SVEFAB får er förening en noggrant utförd trappstädning som gör att de boende får ett inbjudande och trivsamt trapphus. Vi har som vision att alltid sträva efter hög kvalitet och utmärkt service i vår lokalvård, något som märks när våra kunder berättar hur nöjda de är med resultatet. Läs mer om trappstädning för BRF:er på vår hemsida här

SVEFAB är ett naturligt förstahandsval för dig som söker en långsiktig och kompetent fastighetsförvaltare. Har du frågor om våra städtjänster? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

    Fastighetsägare | Kontaktformuläret