Trappstädning i Solna

Söker du trappstädning i Solna?

Vi på SVEFAB erbjuder effektiv trappstädning i hela Stockholm med omnejd. Med oss får du skinande rena och fräscha trappor som ger en inbjudande miljö för de boende. Vår långa erfarenhet av fastighetsskötsel gör att du alltid kan räkna med service på hög nivå oavsett om du är fastighetsägare eller bostadsrättsförening. Välkommen att kontakta oss!

SVEFAB – när du söker riktigt bra trappstädning i Solna

Vi har 20 års erfarenhet av lokalvård och är därmed ett tryggt val för dig som söker trappstädning i Solna. Vi ställer tuffa krav på att de rengöringsmedel som används ska vara miljövänliga och effektiva – så att du får en fräsch, ren och välvårdad fastighet som bidrar till hög trivsel. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning efter dina önskemål. Du kan välja mellan exempelvis:

  • rengöring av trappräcken och hiss.
  • sopning och dammsugning av golv
  • rengöring av speglar, armaturer och fönster

Trappstädning i Solna för bostadsrättsföreningar

För BRF:er i behov av trappstädning i Solna erbjuder vi flexibla städlösningar där era behov och önskemål är i centrum. Regelbunden trapprengöring en gång i månaden eller någon gång ibland? Vår noggranna personal anpassar sig efter föreningens önskemål och ger det lilla extra för att ni ska få ett fräscht och väldoftande trapphus. Med SVEFAB får ni:

  • miljövänliga och effektiva rengöringsmedel
  • kompetent och erfaren personal
  • noggrann städning som ger en trivsam boendemiljö.

Läs mer om vår trappstädning för bostadsrättsföreningar här

Är du fastighetsägare? Vi löser din trappstädning i Solna

SVEFAB har lång erfarenhet av trappstädning i Solna för fastighetsägare. Vi lyssnar på dina behov och vet hur förutsättningarna kan skifta mellan olika fastigheter. Därför är vi måna om att du får en lösning som är helt anpassad efter just din fastighet. 

Vi använder oss av de senaste miljövänliga produkterna och dubbelkollar en extra gång att trappstädningen är ren och fläckfri. När du anlitar oss sparar du tid och underlättar arbetet med fastighetsmiljön. Läs mer om vår trappstädning för fastighetsägare här.

Har du frågor om våra städtjänster? Tveka inte att kontakta oss!

    Fastighetsägare | Kontaktformuläret