Teknisk förvaltning i Uppsala

Söker du teknisk förvaltning i Uppsala?

Låt SVEFAB ta hand om din fastighet. Våra kvalificerade fastighetstekniker ansvarar för drift, underhåll och skötsel av bostadsrättsföreningens tekniska system. Vi ser till att byggnaden hålls i fint skick, att verksamheten flyter på och att föreningen sparar både energi och ekonomi. Kontakta oss så berättar vi mer.

Med vår tekniska förvaltning i Uppsala är din fastighet i trygga händer

SVEFAB är ett naturligt val för teknisk förvaltning i Uppsala. Varje fastighet är unik och därför är vi noga med att erbjuda ett komplett utbud av tjänster som kan anpassas efter våra kunders önskemål. Det gör att vi kan erbjuda ett helhetsgrepp om förvaltningen, där du får fastighetstekniker med personlig service och ett extra öga för förbättringsmöjligheter. Vi är verksamma i hela Mälardalen och hjälper dig med exempelvis:

  • reparationer och tekniskt underhåll
  • entreprenadupphandling
  • övergripande tillsyn
  • besiktning

Effektiv teknisk förvaltning för fastighetsägare i Uppsala

Med våra 20 år i branschen får du teknisk förvaltning i Uppsala som gör att din fastighet sköts på ett optimalt sätt. Som fastighetsägare gäller det att ha koll på många olika delar och det kan bli ett tungt och tidsödande arbete. Med SVEFAB:s tjänster får du komplett service som anpassas efter dina behov och underlättar arbetet. Läs mer här om vår tekniska förvaltning för fastighetsägare. 

Oavsett om du behöver rådgivning eller hjälp med underhåll, drift eller skötsel av de tekniska systemen i din fastighet, så ansvarar våra välutbildade fastighetstekniker för detta. Så att din fastighet fungerar optimalt och de boende får en trygg och trivsam miljö. 

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig!

    Fastighetsägare | Kontaktformuläret