Kontakt – Fastighetsförvaltning i Solna

Ankdammsgatan 17
171 43 Solna

Tel: 020-544 022
Fax: 08-544 022 79
E-post: info@svefab.com

  Kontaktformulär | Sigtuna


  Välkommen att fylla i kontaktformuläret där du kan beskriva ditt ärende, så återkopplar vi till dig inom kort. SVEFAB fastighetsservice tar hand om alla delar inom fastighetsförvaltning och sköter ekonomisk, administrativ och teknisk förvaltning. Ekonomisk förvaltning innebär exempelvis att vi tar hand om hyresgästernas hyresaviseringar, administrativ förvaltning innebär bland annat att vi sköter kunders telefonväxel och teknisk förvaltning inbegriper allt från mark- och fastighetsskötsel, uppsikt, markarbete, städ till reparationer och tillbyggnader av fastigheter.

  Kostnadseffektiv fullservice för fastighetsägare i Solna

  SVEFAB tillhandahåller en effektiv fullservice för privata och kommunala fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fokus på god miljö och kvalitet. Vi kan hjälpa fastighetsägare med långsiktiga förvaltningsåtgärder där våra medarbetare är utplacerade i lokala kontor kring Mälardalen. När du kontaktar oss i Solna, så kommer vi snabbt ut till din fastighet och levererar en högkvalitativ fastighetsskötsel. Vi utför våra tjänster i bland annat kontor, bostäder, skolor och kulturförvaltningar. Oavsett storlek på aktör, så garanterar vi att alla kunder får en förstklassig fastighetsservice.

  Kontakta oss i Solna för effektiv fastighetsservice

  Vår fastighetsförvaltning i Sigtuna utgår från kundens behov och perspektiv och vi ansvarar för en kvalitetssäker fastighetsservice. Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret eller kontakta oss på telefon, så hjälper personalen i Solna dig så snabbt som möjligt.