Kontakt – Fastighetsförvaltning i Sigtuna

Stålgatan 11
195 72 Rosersberg

Tel: 020-544 022
Fax: 08-544 022 79
E-post: info@svefab.com

  Kontaktformulär | Sigtuna


  Välkommen att kontakta SVEFABs fastighetsförvaltning i Sigtuna. Oavsett om du behöver ekonomiskt, administrativ och teknisk förvaltning, så är vi till din hjälp. Administrativ förvaltning innebär att vi bland annat tar hand om våra kunders telefonväxel och annat som rör administration. Vi hjälper dig även med tjänster som rör ekonomi, såsom exempelvis hyresaviseringar samt teknisk support med fastighetsskötsel, underhåll, tillsyn, markarbete, städ samt kan bistå med projektledning i samband med tillbyggnader och reparationer.

  Kostnadseffektiv komplett service för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

  SVEFAB erbjuder kostnadseffektiv fullservice för kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar där vi utgår från långsiktiga förvaltningsåtgärder med fokus på miljö och kvalitet. Vi har medarbetare i Storstockholm och Mälardalen där Sigtuna är ett av våra lokala kontor. Vi befinner oss nära våra kunder, vilket bidrar till att vi snabbt kan leverera våra tjänster och ha en stor tillgänglighet. Vi har även en driftjour, redo till din tjänst även utanför ordinarie arbetstid.

  Kontakta oss i Sigtuna för kvalitetssäker fastighetsservice

  Vår fastighetsservice i Sigtuna har skicklig personal som garanterar en kvalitetssäker fastighetsservice. SVEFAB utgår från kundens perspektiv och önskemål. Vi är måna om att alla våra kunder ska vara nöjda och har utvecklat optimala rutiner för att all fastighetsservice ska skötas på bästa sätt. I kontaktformuläret kan du beskriva ditt ärende, så återkopplar vi till dig så snart som möjligt. Du kan givetvis också kontakta oss på telefon. Välkommen!