Referenser inom fastighetsförvaltning

Våra kunder är både mindre och större bostadsrättföreningar samt kommunala och privata fastighetsägare. Här kan du se några av våra referenser, som du gärna kan kontakta för att bilda dig en uppfattning om hur de tycker det är att samarbeta med oss. Våra referenser är bland annat Sigtuna Kommun, Wallenstam, BRK Porkala, Bostadsrättföreningen Smyrna och Armada Fastighets AB.

Långsiktiga och kvalitetssäkra förvaltningsåtgärder

SVEFAB erbjuder fullservice och siktar på långsiktiga förvaltningsåtgärder som inbegriper ekonomisk, administrativ samt teknisk förvaltning av fastigheter. Vi levererar kvalitetssäkra och kostnadseffektiva åtgärder med fokus på bra miljöval. SVEFAB har över 60 anställda runt om i Storstockholm och Mälardalen och ser alltid till att snabbt åtgärda fel som uppstår samt ta hand om allt från snöröjning/markskötsel, energioptimering, OVK-besiktningar till driftjour och mycket mer. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår verksamhet, så hjälper vi dig.

SVEFAB – en stabil och kostnadseffektiv samarbetspartner

SVEFAB är ledande i branschen och är lätta och pålitliga att samarbeta med. Genom väl genomarbetade rutiner, stor tillgänglighet och hög kompetens, utmärkt service och kostnadseffektivitet så ser vi till att alla våra kunder blir nöjda. Vi arbetar i enlighet med kundens kravspecifikation och utefter en god branschstandard – allt för att leverera den en kvalitativ fastighetsservice.

Förvaltningsarbete med fokus på bra miljö

Genom att välja bra miljöval i förvaltningsarbetet vill vi vara med och påverka samhället i en positiv riktning. Vi ser till så att alla våra medarbetare har en hög kompetens och att deras arbetsförhållanden är sunda, samt att alla får chansen att utvecklas. På detta sätt är vi övertygade om att alla våra kunder ska få den bästa fastighetsförvaltningen.