Kennie Utas Viklund – Fastighetsförvaltare

 

Vad har du för bakgrund och vad har du för roll på SVEFAB?

Jag har arbetat i fastighetsbranschen i många år, här på SVEFAB startade jag som fastighetstekniker och fick sedan chansen att börja arbeta som förvaltare. Något jag verkligen trivs med!

Varför valde du SVEFAB?

En nära bekant till mig arbetade på SVEFAB sedan tidigare och det var han som rekommenderade mig att söka mig hit. Det har jag inte ångrat, då jag verkligen uppskattar både arbetsplats och kollegor.

Hur ser en dag på jobbet ut?

Arbetet som förvaltare är väldigt varierat. Jag är ofta i kontakt med  hyresgäster, kunder och entreprenörer både via personliga möten och telefon. Det är allt ifrån platsbesök ute i fastigheterna, kvalitetsarbete och internkontroller,  till att ta in offerter från entreprenörer. Samt att jag har ansvar för mina fastighetstekniker med allt vad det innebär från stöttning ute på plats till medarbetarsamtal. Det är även en hel del arbete på kontoret med att besvara mail, gå igenom arbetsordrar och fakturor.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det jag uppskattar mest är variationen, allt från de mänskliga mötena, till att få grotta ner sig i tekniska frågor. Ingen dag är den andra lik och det är alltid roligt att gå till jobbet!

Kennie Utas Viklund – Fastighetsförvaltare på SVEFAB