Frida Strandberg – Kundservice/Ekonomi

 

Vad har du för bakgrund och vad har du för roll på SVEFAB?

I grunden har jag läst ekonomi, för att sedan arbetat inom servicebranschen. På SVEFAB arbetar jag med kundservice, administration och ekonomi.

Varför valde du SVEFAB?

Anledningen till att jag tog kontakt med SVEFAB var en platsannons i tidningen. Jag kände till SVEFAB sedan tidigare då de är ett väletablerat företag med huvudkontor här i Åkersberga.

Hur ser en dag på jobbet ut?

Det är väldigt varierat och man är verkligen spindeln i nätet, då man har kontakt med allt från kunder, hyresgäster, underentreprenörer och de egna kollegorna. Jag får möjlighet att vara en del av processen från a till ö. Det börjar med att man tar emot en felanmälan, till att man distribuerar ut denna till teknikern, för att sedan avsluta med att fakturera kund. Det gäller att kunna ha många bollar i luften, då det ständigt kommer nya frågor och saker som skall göras. Även administrativa uppgifter så som att beställa kläder och ekonomidelar med allt från fakturering och bokföring till indexreglering.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det roligaste är variationen, ingen dag är den andra lik. Samt att man får möjlighet att arbeta med så många härliga kollegor!

Frida Strandberg - Kundservice/Ekonomi på SVEFAB