Var med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning!

Vill du arbeta på framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med ett engagerande team? SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett stabilt fastighetsbolag som sedan starten 2001 varit i ständig tillväxt där vi under flera år utnämnts av Dagens Industri till ett så kallat Gasellföretag.

Fastighetsförvaltningen som tar hand om hela Mälardalen

SVEFAB är ett mellanstort företag som arbetar med ekonomisk, teknisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vi har platskontor belägna över hela Mälardalen, där huvudkontoret är placerat i Åkersberga. Med 60 anställda och en årlig omsättning på ca 100 miljoner, får du chansen att utveckla företaget vidare tillsammans med oss. Här tar vi hand om både privata fastighetsägare likväl som stora kommuner och utför deras fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning etc.

Påverka samhället i en positiv riktning tillsammans med oss

Vår affärsidé är att bevara värden för framtiden genom att utföra kvalitetssäkrad administrativ, teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning. Här får du ett varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor, där vi uppmuntrar utveckling och engagemang. Med positiv attityd och stor arbetsglädje hittar vi de främsta lösningarna för våra kunder. Hos SVEFAB kan alla anställda nå sin fulla potential där vi har genomarbetade rutiner för att spara energi till en effektiv och trivsam arbetssituation. Vi vill påverka samhället i en positiv riktning genom ett suveränt förvaltningsarbete – och för att kunna göra det ser vi till att alla våra anställda har sunda arbetsförhållanden där trivselfaktorn är hög.

Våra medarbetare

Kennie Utas Viklund

Förvaltare

Frida Strandberg

Kundservice/Ekonomi

Mikael Björklund

Fastighetstekniker