Kontakt – Fastighetsservice i Norrtälje

Storstensvägen 8
761 53 Norrtälje

Tel: 020-544 022
Fax: 08-544 022 79
E-post: info@svefab.com

  Kontaktformulär | Norrtälje


  Välkommen att kontakta SVEFABs fastighetsservice i Norrtälje. Beskriv ditt ärende i kontaktformuläret, så återkopplar vi till dig inom kort. Vår skickliga personal utgår alltid från kundens perspektiv för att erbjuda en kvalitetssäker fullservice till alla våra kunder. Oavsett om du behöver hjälp med ekonomisk, teknisk eller administrativ fastighetsförvaltning i Norrtälje, så hjälper SVEFAB dig.

  SVEFAB erbjuder en komplett fastighetsservice

  Precis som våra övriga lokala kontor, så tillhandahåller fastighetsförvaltningen i Norrtälje fullservice till både privata och kommunala fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Teknisk förvaltning inbegriper hjälp med underhåll, fastighetsdrift, tillsyn, markarbeten, städ samt tillbyggnader av fastigheter. Vi erbjuder även en ekonomisk förvaltning, vilket innebär att du hos oss kan göra felanmälningar samt låta oss sköta era hyresgästers hyresaviseringar. Vi har även hand om kundernas telefonväxel och utför andra administrativa tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor över vad vi kan göra för dig, så hjälper SVEFABs erfarna och serviceinriktade personal dig.

  Välkommen att kontakta SVEFABs lokala kontor i Norrtälje

  SVEFABs fastighetsservice sträcker sig från Storstockholm till hela Mälardalen där Norrtälje inkluderas och vi garanterar en snabb och bra service. Vi sköter fastighetsservice på exempelvis bostäder, kontor, kulturfastigheter och skolor där vi bland annat ansvarar för lokalvård, underhåll av ventilationsanläggningar samt tar hand om markskötsel/snöröjning.