SVEFAB söker serviceelektriker/installationselektriker

Om företaget

SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är 50 anställda och vår årliga omsättning ca: 100 miljoner. Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och stora kommuner.

Vill du vara med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med vårt kunniga och engagerade team? Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje samt att problem är till för att lösas så har du kommit helt rätt!

Tjänsten

Du kommer att arbeta med nyinstallationer och alla i branschen förekommande uppgifter som ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan.

Arbetet kommer att utföras i Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Samt uppföljning och rapportering i din handenhet.

Kvalifikationer

Vi vill att du har god kännedom om elinstallationer och installationsföreskrifter.
Du ska vara behörig elektriker och har du jobbat 3-5 år som elektriker är det meriterande.
Du har körkort.

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, händig, noggrann och lösningsfokuserad, har hög servicekänsla och är självgående. Du har en bra samarbetsförmåga, samtidigt som du kan att arbeta självständigt och är serviceinriktad. Säkerheten är viktig och vi kräver noggrannhet.

Som person är du lyhörd, noggrann och metodisk i ditt arbete som elektriker. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som elektriker passar väl in på dina kvalifikationer och på det du söker, maila din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn: pontus.larborn@svefab.com

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev, i vilket du presenterar dig själv som person.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, så skicka ditt CV snarast möjligt!

Se alla våra lediga tjänster här!