SVEFAB söker Redovisningsekonom / Ekonomisk förvaltare

Om företaget

SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är 50 anställda och vår årliga omsättning ca: 100 miljoner. Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och stora kommuner.

Vill du vara med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med vårt kunniga och engagerade team? Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje samt att problem är till för att lösas så har du kommit helt rätt! Du kommer att få möjligheten att driva och vara delaktig i uppbyggnaden av den nya funktionen med fokus på våra kunders ekonomiska förvaltning. Då det förekommer många kontaktytor i rollen tror vi att du är kommunikativ och trivs i en social kontext.

Tjänsten

Sköta löpande bokföring för flertalet bolag, främst bostadsrättsföreningar. Hantera kund- och leverantörsreskontra samt moms- och skattedeklarationer. Ansvara för månads-, årsbokslut samt årsredovisning till våra kunder. Medverka till att driva och bygga upp vår nya verksamhet, ekonomisk förvaltning. Du kommer vara kontaktperson mot våra blivande och befintliga kunder gällande deras ekonomi och administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av brett redovisningsarbete från ax till limpa. Du har tidigare arbetat med redovisning riktad mot bostadsrättsföreningar och fastigheter och det är mycket positivt om du tidigare arbetat med att ta fram nya rutiner och processer. Det är meriterande om du i tidigare roller arbetat mot flertalet kontaktytor och är van att snabbt kunna växla mellan olika fokusområden. Du har goda kunskaper i Excel och du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en kommunikativ, självständig och noggrann person som kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter samt trivs med stort ansvar. Som person är du strukturerad, social och flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att utveckla rutiner och processer i arbetet. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en social roll med många kontaktytor.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som ekonomisk förvaltare / redovisningsekonom passar väl in på dina kvalifikationer och på det du söker, maila din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn: pontus.larborn@svefab.com.

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev, i vilket du presenterar dig själv som person.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt!

Se alla våra lediga tjänster här!