SVEFAB söker chef för vår elavdelning

Om företaget

SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är 50 anställda och vår årliga omsättning ca: 100 miljoner. Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och stora kommuner.

Vill du vara med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med vårt kunniga och engagerade team? Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje samt att problem är till för att lösas så har du kommit helt rätt!

Tjänsten

Du kommer att vara chef för vår elavdelning som i dagsläget består av 7 personer. Arbetet innebär personalansvar, räkna på nya arbeten, kundansvarig för avtalen, ansvarig för regelefterlevnad gällande egenkontrollsprogrammet samt budgetansvar för din avdelning. Det är en tjänst med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad elektriker och innehar behörighet för minst Lågspänning, du ska ha vana att räkna på både större och mindre arbeten samt gärna innehaft personalansvar i tidigare tjänst.
Du innehar körkort.

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, noggrann och lösningsfokuserad, har hög servicekänsla och är självgående.
Du uppskattar personalansvar och att hjälpa personalen att växa och utvecklas.
Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att lämna offerter på både större och mindre arbeten.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som chef för vår elavdelning passar väl in på dina kvalifikationer och på det du söker, maila din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn:
pontus.larborn@svefab.com

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev, i vilket du presenterar dig själv som person.

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt!

Se alla våra lediga tjänster här!