Vi kontaktar dig!

x

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort

Lediga Tjänster

Just nu söker vi:

SVEFAB söker OVK-besiktningsman

 

Vill du vara med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med vårt kunniga och engagerade team?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje samt att problem är till för att lösas så har du kommit helt rätt!
Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Tjänsten
Som OVK-besiktningsman hos oss kommer du främst att arbeta med OVK-besiktningar i flerbostadshus (brf:er och hyreshus) samt kommunala verksamhetslokaler så som skolor och idrottshallar. Du kommer även arbeta med injusteringar och andra i branschen förekommande uppgifter som viss felsökning, åtgärder så som fläktbyten och liknande. 
Vill du även arbeta med energideklarationer och/eller underhållsplaner finns det möjlighet till detta. Arbetet innebär mycket kundkontakt, då du själv bokar upp och planerar in arbetena. Arbetet kommer att utföras i Storstockholm, med stor del av arbetet i Åkersberga.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar planering och utförande av OVK-besiktningar, skapa offerter, viss felsökning, enklare injusteringar, skapa goda kundkontakter. Samt uppföljning och rapportering i din handenhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har OVK- behörighet, god teknisk kunskap och erfarenhet från arbete inom ventilationsbranschen. Ett plus om du har kunskaper inom kyla samt styr & regler, men det är inget krav. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
I rollen kommer du att få användning av din förmåga att självständigt planera ditt arbete. Du är ansvarsfull, noggrann, lösningsfokuserad och har hög servicekänsla. Som person är du lyhörd, strukturerad och har ett metodist arbetssätt. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv planera och utföra arbetet.

Om företaget
SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är 60 anställda och vår årliga omsättning ca: 130 miljoner.  Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och stora kommuner.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som OVK-besiktningsman passar väl in på dina kvalifikationer och på det du söker, maila din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn: pontus.larborn@svefab.com

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev, i vilket du presenterar dig själv som person. För mer information om företaget besök gärna vår hemsida: www.svefab.com Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, så skicka ditt CV snarast möjligt!

 

Spontanansökan:

Även om ingen av tjänsterna vi söker just nu passar dig är du ändå alltid välkommen med en intresseanmälan. Sänd din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn; pontus.larborn@svefab.com